&Niped

HR analytics voor een gezonde organisatie

Duurzaam inzetbare medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Start vandaag nog met effectief gezondheidsbeleid op basis van HR analytics.

Adviesgesprek aanvragen

Wat is HR analytics?

HR Analytics is het toepassen van data analyses op diverse gegevens van medewerkers. Het doel van HR Analytics is om data gedreven beslissingen te maken die de productiviteit verhogen. Ook helpen de analyses HR-professionals bepalen welke acties helpen de doelstellingen van de organisatie te bereiken.

Dergelijke doelstellingen gaan bijvoorbeeld over het behouden en doorontwikkelen van bestaande medewerkers. Of over het aantrekken van nieuwe medewerkers. Aandacht voor de inzetbaarheid en gezondheid speelt hier hoe dan ook een grote rol in.

Het PMO van &niped helpt hierbij. Je ontvangt namelijk een rapportage vol HR analytics. Een uitgebreide terugkoppeling van hoe vitaal jouw organisatie is, inclusief productiviteit- en verzuimanalyse.

Het PMO als aanvulling op jouw HR analytics data

De productiviteit gericht verbeteren op basis van uitgebreide data.

Gezonde medewerkers zijn meer tevreden over hun werk en ervaren meer werkgeluk en -plezier.

Vitale medewerkers zijn energiek, betrokken en weerbaar.

Voorkom hoge kosten door verzuim en productiviteitsverlies.

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met wel 10%.

Download Whitepaper Integraal Beleid

Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger en presteren beter.

Download whitepaper

Hoe jij ervoor zorgt dat medewerkers gemotiveerd zijn om te werken aan gezondheid

Wat de basisprincipes van efficiënte ziektepreventie zijn

Waar je op moet letten bij het kiezen van een geschikte gezondheidscheck

Productieve en gezonde medewerkers met HR analytics

 

Dankzij de opkomst van big data en geavanceerde technologieën kunnen organisaties meer inzicht krijgen dan ooit tevoren. Hierdoor kun je gerichtere en effectievere beslissingen nemen over de ontwikkeling en productiviteit van jouw medewerkers en daarmee de prestaties van de organisatie verbeteren.

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped ontvang je waardevolle HR-sturingsinformatie. Denk aan: Welke factoren zijn de belangrijkste oorzaak van productiviteitsverlies? En met welke acties ga je dus de meeste impact maken? De verzuim- en productiviteitsanalyse in de macrorapportage biedt antwoorden op deze vragen.

Op deze manier helpen we je ziekteverzuim op de werkvloer terugdringen met zo'n 20% en productiviteit te verhogen met tot wel 10%.

In 6 stappen duurzame inzetbaarheid verhogen

In 6 stappen een gezondere organisatie
stappen-mobile

Continue sturen op inzetbaarheid

 

De HR analtyics data die voortkomt uit het PAGO of PMO is hét startpunt om impact te maken op de inzetbaarheid van jouw medewerkers. Je ontvangt in jouw rapportage inzicht in:

Wat zijn de belangrijkste risicofactoren die zorgen voor verzuim- en productiviteitsverlies?

Hoe is het gesteld met de gezondheids- en arbeidsrisico's in jouw organisatie en hoe pak je deze het best aan?

Hoe doet jouw organisatie het op gebied van gezondheid en inzetbaarheid t.o.v. vergelijkbare organisaties (benchmarks)?

Wat vonden de medewerkers van het onderzoek? Hoe hoog was de participatie?

Gepersonaliseerde vragen voor meer diepgang in jouw HR Analytics data, precies hoe jij het wil.

Natuurlijk verandert de organisatie met de tijd en wil je zeker weten dat je de juiste stappen blijft zetten. Een hermeting in een later stadium zorgt er daarom voor dat de effectiviteit van de ingezette acties inzichtelijk wordt. Zo fungeert de check als nulmeting en later als een monitor voor de gezondheid en inzetbaarheid van de medewerkers.

 

Offerte aanvragen

Onze diensten

&niped biedt de juiste tools om jouw organisatie gezond en vitaal te krijgen en houden. Van inzicht naar impact!

Preventief medisch onderzoek (PMO) van &niped

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Hiermee breng je de risicofactoren in kaart die de grootste impact hebben op het verzuim en de productiviteit binnen jouw organisatie. Met deze (nul)meting werk je data gedreven naar gezonde en vitale medewerkers. Van inzicht naar impact!

Lees meer
Inzicht in je gezondheid met de Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt; een persoonlijke gezondheidsomgeving met jouw actuele gezondheid en een plan vol tips & trics om stap voor stap aan de slag te gaan.

Lees meer
Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek richt zich op de gezondheidsrisico's van de arbeid

PAGO

Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om hen periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Dat kan in de vorm van een PAGO of het iets completere PMO. Bij een PAGO richt je je op de uitkomsten van een RI&E en maak je de risico's voor de organisatie inzichtelijk.

Lees meer
Onze duurzame inzetbaarheid experts helpen organisaties een duurzame aanpak te ontwikkelen, op basis van de uitkomsten van de gezondheidscheck

Adviestrajecten

Ga op een duurzame manier aan de slag met de inzichten van jouw PAGO of PMO. In het adviestraject kijk je samen met experts wat de beste vervolgstappen zijn om de gezondheid in jouw organisatie te verbeteren. Benieuwd welk adviestraject bij jouw organisatie past?

Lees meer
Serious Game JOYN ME voor meer energie

Serious game JOYN ME

JOYN ME is een unieke game om binnen je team te werken aan energie en een goede gezondheid. De game verbindt, wakkert het teamgevoel aan en geeft je tips voor beweging, voeding en welzijn tijdens je werkdag. In slechts een paar minuten per dag.

Lees meer

De Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is het e-healthplatform van &niped en vormt het hart van onze diensten. Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt.

Op basis van jouw wensen en doelstellingen kun je de meting op maat samenstellen. Zo kunnen we onze diensten eenvoudig uitbreiden of aanpassen met onze extra mogelijkheden.

Aan de slag met onze diensten

MTO

Leefstijlcoaching

Annabel Splinter

Liever direct contact?

Onze adviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen