Op woensdag 19 juni is ons kantoor gesloten. Stuur gerust een mail; we komen er zo snel mogelijk op terug.
&Niped

Preventief Medisch Onderzoek voor
gemeenten

Volledige ontzorging en de laagste prijs. Gebaseerd op grote hoeveelheden data. Zo maken we de gemeenteambtenaren samen gezonder.

Offerte aanvragen

Preventief Medisch Onderzoek

Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om hen periodiek een medisch onderzoek aan te bieden.

Hieraan voldoe je met het PMO wanneer deze minstens de gezondheidsrisico's uit de RI&E in kaart brengt. Met het PMO breng je de gezondheidssituatie van je medewerkers en organisatie in kaart. Zodat zij en jij weten hoe deze verbeterd wordt. Dit zorgt uiteindelijk voor fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Ontzorgt door complete gezondheidscampagne

Inzicht in de gezondheid van de organisatie door middel van een groepsrapportage

Duidelijke handvatten en data die helpen om verzuim te verlagen en productiviteit te verhogen

Voldoe aan de wettelijke verplichting

Ontwikkeld in samenwerking met artsenorganisaties en gezondheidsfondsen

Stimuleert zelfmanagement van de medewerkers

Download Whitepaper Gemeenten

Hoe houden we de gemeenteambtenaren samen gezond?

Download whitepaper

De basisprincipes van efficiënte ziektepreventie

De gezondheid van jouw medewerkers gericht verbeteren

Hoge kosten door verzuim voorkomen

Effectief implementatieplan

download gemeenten

Pakketten en modules

Een PMO kun je al vanaf €23,50 bij ons afnemen. Met onze ervaring bij gemeenten hebben wij daarnaast een aanbevolen pakketten samengesteld. Dit pakket bevat modules die waardevol zijn voor het welzijn van gemeenteambtenaren.

Bekijk het volledige module overzicht

PMO Gemeente - Checkbox

v.a.€ 88,50 per medewerker

Aanvullend: Inloopmoment metingen

v.a.€ 495,- per dagdeel
Annabel Splinter

Liever direct contact?

Onze adviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen over het Preventief Medisch Onderzoek.

Wat zeggen onze klanten

8,2

58 beoordelingen

Onze klanten zijn o.a.

Professioneel team

Vriendelijk en professioneel team, reageren snel en beschikken over de juiste kennis

Kegro Deuren
Suzanne Hoogenkamp

Hele prettige samenwerking

Hele prettige samenwerking, korte lijnen en staan je altijd snel te woord.

Achmea
Anique Hogeman

Goede rapportages

Prettige, professionele en klantgerichte samenwerking. Inhoudelijk goede gesprekken met de organisatie nav de macrorapportages. Hier ontstaat bewustwording, inzicht. Men ziet nut en noodzaak van...

Gemeente Amsterdam
Eveline Poell

Zo werkt de Persoonlijke Gezondheidscheck

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck krijg je inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit én ontvang je handige en motiverende tips om aan de slag te gaan. Zelfstandig of met professionele begeleiding. Allemaal vanuit jouw persoonlijke, online gezondheidsomgeving.

De Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is het e-healthplatform van &niped en vormt het hart van onze diensten. Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt.

Op basis van jouw wensen en doelstellingen kun je de meting op maat samenstellen. Zo kunnen we onze diensten eenvoudig uitbreiden of aanpassen met onze extra mogelijkheden.

Uitbreiden met extra diensten

MTO

Leefstijlcoaching

Kennisbank en cases

6 stappen voor meer vitaliteit op de werkvloer

In 6 stappen een gezondere organisatie
stappen-mobile

Veelgestelde vragen over PMO

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck kan het PMO al worden afgenomen vanaf €23,50 per werknemer. Doordat deelname aan onze check geheel zelfstandig is zijn de kosten beduidend lager dan een gemiddeld PMO. Lees alles over de kosten en vergoedingen van een PMO.

Ja! Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Het PMO en PAGO zijn hier handige hulpmiddelen voor. Lees alles over jouw verplichting vanuit de Arbowet.

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om periodiek een PMO aan te bieden. Daarnaast is het een praktisch hulpmiddel om de gezondheid van jouw medewerkers te helpen verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim. Lees meer over waarom een PMO verstandig is.

Een PMO helpt je ziekte(verzuim) te voorkomen en de duurzame inzetbaarheid en productiviteit van jouw medewerkers te vergroten. Bovendien geef je met het PMO invulling aan goed werkgeverschap, wat zorgt voor gemotiveerde, betrokken en loyale medewerkers. Lees meer over wat een PMO jouw bedrijf oplevert!

Dat kan &niped uitstekend voor jouw organisatie doen. De Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped is een compleet, betaalbaar en wetenschappelijk onderbouwd PMO-instrument, dat voldoet aan de eisen van de Arbowet. Lees alles over &niped.

Als werkgever heb je veel aan de afspraken die wij hebben met 18 zorgverzekeraars. De collectieve verzekering dekt in veel gevallen de kosten van jouw PMO of vitaliteitsplan! Bijvoorbeeld vanuit een gezondheids- of vitaliteitsbudget. Lees alles over vergoeding van jouw PMO.

Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) is gericht op arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s. Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kijkt naar de algemene gezondheid, inclusief leefstijl en mentale gesteldheid. Lees meer over het verschil tussen PMO en PAGO.

De Persoonlijke Gezondheidscheck wordt vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars, o.a.: