&Niped

PAGO voor

Volledige ontzorging en de laagste prijs. Gebaseerd op grote hoeveelheden data. Zo maken we samen Nederland gezonder.

Offerte aanvragen

PAGO

Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om die een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) aan te bieden.

Met een PAGO breng je de gezondheid van jouw medewerkers en organisatie in kaart, zodat beide weten hoe deze verbeterd kan worden. Zo werk je aan vitale medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Lees alles over een periodiek medisch onderzoek en de huidige Arbowet in ons artikel

Periodiek Medisch Onderzoek verplicht? Ja dus!

Compleet verzorgde gezondheidscampagne

Uitgebreid inzicht met de macrorapportage

Duidelijke inzichten die helpen verzuim te verlagen en productiviteit te verhogen

Voldoe aan jouw wettelijke verplichting

Ontwikkeld in samenwerking met artsenorganisaties en gezondheidsfondsen

Stimuleert zelfmanagement van jouw medewerkers

Download PAGO Whitepaper

Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger en presteren beter.

Download whitepaper

Hoe jij ervoor zorgt dat medewerkers gemotiveerd zijn om te werken aan gezondheid

Wat de basisprincipes van efficiënte ziektepreventie zijn

Waar je op moet letten bij het kiezen van een geschikte gezondheidscheck

download-brochure-PAGO

Stel jouw PAGO samen

Als je de Persoonlijke Gezondheidscheck wilt inzetten als Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO), kun je kiezen uit de volgende online modules. Goed om te weten: jouw keuze is uit te breiden met gepersonaliseerde vragen. Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen.

Ben je geïnteresseerd in onze andere modules, bijvoorbeeld de risico's op burn-out? Of wil jij jouw medewerkers de checkbox met fysieke metingen aanbieden?

Bekijk het volledige module overzicht

PAGO

v.a. Prijs op aanvraag

Liever direct contact?

Onze adviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen over het Preventief Medisch Onderzoek.

Wat zeggen onze klanten

8,2

40 beoordelingen

Onze klanten zijn o.a.

Professioneel team

Vriendelijk en professioneel team, reageren snel en beschikken over de juiste kennis

Kegro Deuren
Suzanne Hoogenkamp

Hele prettige samenwerking

Hele prettige samenwerking, korte lijnen en staan je altijd snel te woord.

Achmea
Anique Hogeman

Goede rapportages

Prettige, professionele en klantgerichte samenwerking. Inhoudelijk goede gesprekken met de organisatie nav de macrorapportages. Hier ontstaat bewustwording, inzicht. Men ziet nut en noodzaak van...

Gemeente Amsterdam
Eveline Poell

Hoe werkt de Persoonlijke Gezondheidscheck

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck krijg je inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit én ontvang je handige en motiverende tips om aan de slag te gaan. Zelfstandig of met professionele begeleiding. Allemaal vanuit jouw persoonlijke, online gezondheidsomgeving.

De Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is het e-healthplatform van &niped en vormt het hart van onze diensten. Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt.

Op basis van jouw wensen en doelstellingen kun je de meting op maat samenstellen. Zo kunnen we onze diensten eenvoudig uitbreiden of aanpassen met onze extra mogelijkheden.

Uitbreiden met extra diensten

MTO

Leefstijlcoaching

Kennisbank en cases

6 stappen voor meer vitaliteit op de werkvloer

In 6 stappen een gezondere organisatie
stappen-mobile

Veelgestelde vragen over PMO

Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) is gericht op arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s. Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kijkt naar de algemene gezondheid, inclusief leefstijl en mentale gesteldheid. Lees meer over het verschil tussen PMO en PAGO.

Ja! Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Het PMO en PAGO zijn hier handige hulpmiddelen voor. Lees alles over jouw PAGO verplichting vanuit de Arbowet. Naast deze wettelijke verlichting is een PAGO ook essentieel bij het verlagen van ziekteverzuim. De inhoud van een PAGO wordt afgestemd op de risico’s die horen bij het type werkzaamheden. Deze bepaal je met een RI&E,

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om periodiek een PAGO aan te bieden. Daarnaast is het een praktisch hulpmiddel om de gezondheid van jouw medewerkers te helpen verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim. Lees meer over waarom een PMO of PAGO verstandig is.

Als werkgever heb je veel aan de afspraken die wij hebben met maar liefst 18 zorgverzekeraars. De collectieve verzekering dekt in veel gevallen de kosten van jouw PAGO of vitaliteitsplan! Bijvoorbeeld vanuit een gezondheids- of vitaliteitsbudget. Lees alles over vergoeding van jouw PAGO.

De Persoonlijke Gezondheidscheck wordt vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars, o.a.: