&Niped

Preventief Medisch Onderzoek voor

Volledige ontzorging en de laagste prijs. Gebaseerd op grote hoeveelheden data. Zo maken we samen Nederland gezonder.

Offerte aanvragen

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Het preventief medisch onderzoek is een onderzoek gericht op het welzijn van medewerkers.

Met het PMO breng je de gezondheidssituatie binnen jouw organisatie in kaart. Zodat de medewerkers en jij weten hoe deze verbeterd wordt. Zo zorgt het onderzoek voor grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om hen periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Hieraan voldoe je met het PMO wanneer deze minstens de gezondheidsrisico's uit de RI&E in kaart brengt. 

Geheel verzorgde gezondheidscampagne

Inzicht voor individu en organisatie door middel van een groepsrapportage

Duidelijke data en advies om verzuim te verlagen en productiviteit te verhogen

Stimuleer zelfmanagement van de medewerkers met de unieke checkbox

Vergoeding door vrijwel alle zorgverzekeraars

Download PMO Whitepaper

Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger en presteren beter.

Download whitepaper

Hoe jij ervoor zorgt dat medewerkers gemotiveerd zijn om te werken aan gezondheid

Wat de basisprincipes van efficiënte ziektepreventie zijn

Waar je op moet letten bij het kiezen van een PMO

brochure-pmo

Pakketten en modules

Als je de Persoonlijke Gezondheidscheck wilt inzetten als PMO, bieden we jou de volgende pakketten aan. Goed om te weten: elk pakket is uit te breiden. Wist je bijvoorbeeld dat we ook de modules Mentale gezondheid, Gezond door de overgang en Slaap aanbieden?

Bekijk het volledige module overzicht

PMO - Online

v.a.€ 24,50 per medewerker
Meest gekozen

PMO - Checkbox

v.a.€ 68,50 per medewerker

PMO - Compleet

v.a.€ 120,50 per medewerker
Annabel Splinter

Liever direct contact?

Onze adviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen over het Preventief Medisch Onderzoek.

Wat zeggen onze klanten

8,2

58 beoordelingen

Onze klanten zijn o.a.

Professioneel team

Vriendelijk en professioneel team, reageren snel en beschikken over de juiste kennis

Kegro Deuren
Suzanne Hoogenkamp

Hele prettige samenwerking

Hele prettige samenwerking, korte lijnen en staan je altijd snel te woord.

Achmea
Anique Hogeman

Goede rapportages

Prettige, professionele en klantgerichte samenwerking. Inhoudelijk goede gesprekken met de organisatie nav de macrorapportages. Hier ontstaat bewustwording, inzicht. Men ziet nut en noodzaak van...

Gemeente Amsterdam
Eveline Poell

Hoe werkt de Persoonlijke Gezondheidscheck als PMO?

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck krijgen deelnemers inzicht in hun gezondheid en vitaliteit. Zij, maar ook jij als werkgever, ontvangen handige en motiverende tips om aan de slag te gaan. Zelfstandig of met professionele begeleiding. Voor deelnemers vanuit de persoonlijke, online gezondheidsomgeving. Voor de werkgever in de macrorapportage.

De Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is het e-healthplatform van &niped en vormt het hart van onze diensten. Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt.

Op basis van jouw wensen en doelstellingen kun je de meting op maat samenstellen. Zo kunnen we onze diensten eenvoudig uitbreiden of aanpassen met onze extra mogelijkheden.

Uitbreiden met extra diensten

MTO

Leefstijlcoaching

Workshops

Kennisbank en cases

6 stappen voor meer vitaliteit op de werkvloer

In 6 stappen een gezondere organisatie
stappen-mobile

Veelgestelde vragen over PMO

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck kan het PMO al worden afgenomen vanaf €23,50 per werknemer. Doordat deelname aan onze check geheel zelfstandig is zijn de kosten beduidend lager dan een gemiddeld PMO. Lees alles over de kosten en vergoedingen van een PMO.

Ja! Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Het PMO en PAGO zijn hier handige hulpmiddelen voor. Lees alles over jouw verplichting vanuit de Arbowet.

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om periodiek een PMO aan te bieden. Daarnaast is het een praktisch hulpmiddel om de gezondheid van jouw medewerkers te helpen verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim. Lees meer over waarom een PMO verstandig is.

Een PMO helpt je ziekte(verzuim) te voorkomen en de duurzame inzetbaarheid en productiviteit van jouw medewerkers te vergroten. Bovendien geef je met het PMO invulling aan goed werkgeverschap, wat zorgt voor gemotiveerde, betrokken en loyale medewerkers. Lees meer over wat een PMO jouw bedrijf oplevert!

Dat kan &niped uitstekend voor jouw organisatie doen. De Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped is een compleet, betaalbaar en wetenschappelijk onderbouwd PMO-instrument, dat voldoet aan de eisen van de Arbowet. Lees alles over &niped.

Als werkgever heb je veel aan de afspraken die wij hebben met 18 zorgverzekeraars. De collectieve verzekering dekt in veel gevallen de kosten van jouw PMO of vitaliteitsplan! Bijvoorbeeld vanuit een gezondheids- of vitaliteitsbudget. Lees alles over vergoeding van jouw PMO.

Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) is gericht op arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s. Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kijkt naar de algemene gezondheid, inclusief leefstijl en mentale gesteldheid. Lees meer over het verschil tussen PMO en PAGO.

De Persoonlijke Gezondheidscheck wordt vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars, o.a.: