&Niped

Kom jij ons team versterken?

Bij &niped werken we samen aan een gezonder leven voor iedereen. Want, zo vinden wij, voorkomen is beter dan genezen. Help jij ons mee deze droom waar te maken?

Over &niped

Wie zijn wij?

Wij zijn een e-health scale-up met een platform voor gezondheid, vitaliteit en vroegdiagnostiek, de Persoonlijke Gezondheidscheck en de game JOYN ME. Een snelgroeiend en innovatief team met grote ambities, gevestigd bij Amsterdam Sloterdijk in een pand met diverse start-ups en tech bedrijven. Met meer dan 900 organisaties en ruim 395.000 deelnemers in onze database maken wij ons op voor de volgende stap in onze groei.

Bekijk onze vacatures

Momenteel hebben wij drie openstaande vacatures. Houd onze website in de gaten of volg ons op LinkedIn voor meer vacatures!

full-time part-time

Customer Success Manager

  Wil jij als Customer Success Manager hét verschil maken in de klantbeleving? Wij zijn op zoek naar een Customer Success Manager voor 32 – 40 uur. In deze rol begeleid je onze klanten tijdens de uitrol van het project, veelal Preventief Medisch Onderzoek (PMO), en ben je verantwoordelijk voor het perfect laten verlopen hiervan.

full-time part-time

Junior Account Executive

  Wil jij jouw commerciële talent inzetten om direct impact te maken op een gezonder leven voor iedereen én jouw eigen persoonlijke & professionele vaardigheden ontwikkelen? Wij zoeken een Junior Account Executive! Je bent daarin verantwoordelijk voor het eerste contact met de potentiële zakelijke klanten van &niped.  En niet onbelangrijk: bij &niped zet jij je

part-time

Online Marketeer

  Wil jij je als online marketeer vastbijten in één merk en samen met ons &niped nog groter maken? Wij zijn op zoek naar een online marketeer voor 24 uur. In deze rol ben je verantwoordelijk voor B2B marketing en leadgeneratie campagnes. Deze campagnes zet je zelfstandig op en optimaliseer je continue. We werken volgens