25 januari 2017 1 minuut

Nederland Gezond en Wel

Met het online platform ‘Nederland Gezond en Wel’ gaat het ministerie van VWS zich inzetten voor een gezonder Nederland. Hier hoort ook de Persoonlijke Gezondheidscheck bij: ”Een mooi voorbeeld van e-health together”.

Minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) gaan zich met een aantal bekende Nederlanders en gezondheidsexperts inzetten voor een gezonder Nederland. Dit doen zij met een digitale uitgave getiteld ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’. Hierin komen BN’ers als Roué Verveer en gezondheidsexperts als William Cortvriendt aan het woord met persoonlijke verhalen en  tips. Ook zijn er weetjes en gezonde recepten in te vinden.

Nederland Gezond en Wel
Met het gelijktijdig gelanceerde platform Nederland Gezond en Wel levert het ministerie van VWS daarbij een bijdrage aan de kwaliteit van leven voor elke Nederlander. De deze week gelanceerde website is bedoeld als bron van informatie, inspiratie, maar vooral als aanmoediging om vitaal en gezond te blijven. Het platform juicht e-health initiatieven als de Persoonlijke Gezondheidscheck toe: “Een mooi voorbeeld van ‘e-health together’”.

Lees hier meer over de Persoonlijke Gezondheidscheck op Nederland Gezond en Wel

Download de uitgave ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’ via Nederland Gezond en Wel.

Mireille Besseling
Hoeveel tijd kost een PMO? Dankzij deze 5 oplossingen niet veel.
21 juli 2022

5x waarom een PMO jou tegenwoordig niet veel tijd kost

Het PMO met een unieke checkbox
25 juni 2022

Wat is een PMO?