Offerte Goede Doelenpakket

Voor een gezonde organisatie

Offerte aanvragen
3 oktober 2022 2 minuten

Met dit pakket houd jij je medewerkers gezond én steun je drie goede doelen

Wil jij je medewerkers gezond en vitaal houden? Het ziekteverzuim zo laag mogelijk houden? En liefst ook nog maatschappelijk betrokken ondernemen? De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt jou daarbij!

De Persoonlijke Gezondheidscheck: een APK voor het lichaam

De Persoonlijke Gezondheidscheck biedt medewerkers inzicht in hun gezondheid. Zie het als een APK voor het lichaam: een basischeck, maar dan voor je gezondheid. Aan de hand van tests en vragen ontvangen jouw medewerkers niet alleen een persoonlijke gezondheidsuitslag, maar krijgen zij ook passende tips om zelfstandig of met professionele begeleiding aan hun gezondheid te werken.

64% van de deelnemers is na de check gemotiveerd om aan de slag te gaan met hun gezondheid. De Persoonlijke Gezondheidscheck is betrouwbaar, informatief en motiverend. Hij wordt al door meer dan 900 organisaties gebruikt en ingezet door gemeenten, verzekeraars en arbodiensten.

Waarom deze uitgebreide check?

Veel mensen die een verhoogd risico lopen op diabetes, nierschade of hart- en vaatziekten zijn zich hier niet van bewust. Ook weten veel mensen niet dat zij hun risico op deze aandoeningen kunnen verkleinen door aan de slag te gaan met hun bloeddruk, cholesterol of leefstijl. De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft belangrijke inzichten en concrete tips op maat, passend bij de resultaten van de deelnemer.

Door je medewerkers deze check aan te bieden verlaag je de kans op ziekteverzuim en productiviteitsverlies. Je kunt dus kosten besparen. En niet onbelangrijk: je laat hiermee zien dat je het beste voor hebt met je medewerkers.

De gezondheidscheck is gemakkelijk thuis uit te voeren

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Door te kiezen voor de Persoonlijke Gezondheidscheck draag je ook bij aan baanbrekende onderzoeken en heldere gezondheidsvoorlichting voor een gezond leven voor iedereen. 10% van de opbrengsten van dit pakket gaat namelijk naar het Diabetes Fonds, de Nierstichting en de Hartstichting, drie goede doelen die &niped ondersteunden bij de ontwikkeling van de check.

Aantrekkelijk pakket

Het zorgvuldig samengestelde ‘Goede Doelenpakket’ is een win-win voor werkgevers en werknemers. Jouw medewerkers kunnen de Persoonlijke Gezondheidscheck gemakkelijk op de werkplek of vanuit huis uitvoeren. De vragenlijsten vullen zij online in. Daarnaast bevat het pakket verschillende thuistesten en een persoonlijke gezondheidsomgeving waarin je jouw resultaten, voortgang en acties kunt inzien.

Als werkgever ontvang jij een geanonimiseerde macrorapportage over de resultaten binnen jouw bedrijf. Zo weet je hoe gezond jouw bedrijf is en waar je nog mee aan de slag kunt. Je ontvangt dit pakket ter waarde van €95 nu voor een scherpe prijs van maar €66 per medewerker. Indien gewenst kun je hem aanvullen met modules die passen bij jouw beroepsgroep.

Vraag een offerte op

Wil jij je inzetten voor vitale medewerkers, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim? Neem contact op met de adviseurs van &niped voor advies over het pakket, of ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

 

Mireille Besseling