16 juni 2016 1 minuut

Congres Over Duurzame Inzetbaarheid

Donderdag 23 juni is de Persoonlijke Gezondheidscheck aanwezig op het congres ”Over Duurzame Inzetbaarheid”. Een interessante dag voor iedereen die zich dagelijks inzet om de kracht van alle medewerkers vol te benutten. Tijdens het congres wordt de laatste stand van zaken gedeeld rondom duurzame inzetbaarheid, met praktische en handige inzichten om tot concrete acties te komen.

De Persoonlijke Gezondheidsheck verzorgt hier ook een workshop met de titel ”Weer een gezondheidsprogramma? Liever gewoon gezonde en zelf verantwoordelijke medewerkers!’‘. Hierin zal worden ingegaan op het succesvol inzetten van een gezondheidsbeleid binnen de organisatie. Vaak zitten werknemers niet te wachten op bedrijfsprogramma’s die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid. Een van de oorzaken is het ontbreken van een overkoepelende strategie, waardoor de losse initiatieven op het gebied van gezondheid op de werkvloer blijven bij speldenprikjes. Hoe vergroten we op een andere manier  het bewustzijn van het belang van een goede gezondheid, en hoe organiseer je dit?

Verneem tijdens deze sessie hoe de werknemer zelf verantwoordelijk wordt gemaakt voor zijn/haar gezondheid, en hoe de werkgever dit mogelijk kan maken. Ook worden er demo-checkbox uitgedeeld, waarmee cholesterol en bloedsuiker kunnen worden gemeten. Ervaar de Gezondheidscheck zelf!
Lees meer over het congres Over Duurzame Inzetbaarheid
Mireille Besseling
Hoeveel tijd kost een PMO? Dankzij deze 5 oplossingen niet veel.
21 juli 2022

5x waarom een PMO jou tegenwoordig niet veel tijd kost

Het PMO met een unieke checkbox
25 juni 2022

Wat is een PMO?