17 juli 2023 3 minuten

Op naar een gezonde werkvloer: &niped als partner voor jouw PAGO of PMO

Het kan best een uitdaging zijn om de gezondheid en het welzijn van je medewerkers te waarborgen. Een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) of Preventief Medisch Onderzoek (PMO) speelt hierbij een cruciale rol. Hoewel traditionele arbodiensten hiervoor soms de eerste gedachte zijn is het absoluut de moeite waard om de voordelen van samenwerking met &niped als externe partij te overwegen. Lees hier waarom wij de ideale partner zijn voor je PAGO of PMO.

Frisse, objectieve blik

Een eerlijke en onpartijdige beoordeling van de gezondheid van jouw medewerkers. Dat is precies wat wij bij &niped bieden met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zowel op individueel- als organisatieniveau kun je vertrouwen hebben in de objectiviteit van de resultaten.

Zo vinden deelnemers in hun beveiligde persoonlijke gezondheidsomgeving de resultaten van hun gezondheidscheck terug, met adviezen en passende interventies. Deze interventies worden niet door &niped zelf uitgevoerd, maar door onafhankelijke aanbieders en hulpverleners.

&niped adviseert interventies van onafhankelijke partijen

Toegang tot specialistische kennis en middelen

Bij &niped hebben we een uitgebreid netwerk van specialistische dienstverleners. Dit stelt ons in staat om aanvullende diensten aan te bieden die verder gaan dan alleen het PAGO of PMO. Denk bijvoorbeeld aan adviestrajecten met duurzame inzetbaarheid experts, of leefstijlcoaches. Waardevolle resources die de algehele gezondheid en het welzijn van je medewerkers helpen bevorderen.

Flexibiliteit en maatwerk

Elke organisatie heeft haar specifieke behoeften. Daarom bieden we flexibiliteit en maatwerk bij het inrichten van het PAGO of PMO. Onze adviseurs helpen jou passende vragenlijsten en metingen te kiezen en je kunt gepersonaliseerde vragen toevoegen. Zodat het onderzoek aansluit bij de bedrijfscultuur, doelstellingen en het budget van jouw organisatie. Dit resulteert in een op maat gemaakt programma dat optimaal aansluit op de risico’s in jouw organisatie en jouw wettelijke verplichting.

Innovatie en gebruikerservaring

Innovatie, een onmisbaar punt in dit rijtje. Om continue verbetering van onze dienstverlening mogelijk te maken vragen wij onze klanten en deelnemers om feedback. In combinatie met de nieuwste richtlijnen optimaliseren we daarmee het product en de ervaring. Zo brengen we frisse perspectieven en nieuwe benaderingen naar de tafel. Zodat we jou nóg beter van dienst kunnen zijn.

Reviews over &niped via the Feedback Company

Arbodienst naadloos aansluiten

Een soepele opvolging van de uitkomsten van het PAGO of PMO is essentieel voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Daarom sluit het gezondheidsaanbod binnen de organisatie idealiter naadloos op elkaar aan. Er zijn dan ook meerdere opties om jouw arbodienst aan te haken op onze onderzoeken.

Allereerst kun je ons interventieaanbod uitbreiden met dat van de arbodienst. Wanneer een deelnemer een verhoogd gezondheidsrisico heeft kunnen zij bijvoorbeeld direct contact opnemen met de bedrijfsarts. Gemakkelijk, via hun persoonlijke gezondheidsomgeving.

Ook kan de arbodienst op ons professional portal worden aangesloten. Hier hebben zij inzicht in de resultaten van de deelnemers; mits de deelnemers hier toestemming voor hebben gegeven. Zo kunnen zij efficiënt en effectief betrokken worden bij de vervolgstappen.

Op deze manier kunnen we een geïntegreerde aanpak bieden waarbij zowel &niped als arbodiensten samenwerken om de gezondheid en het welzijn van je medewerkers te optimaliseren.

Transparant (en voordelig) kostenplaatje

Uiteraard is het ook belangrijk om tot slot te kijken naar het kostenplaatje. De Persoonlijke Gezondheidscheck is gebaseerd op gevalideerde vragenlijsten en metingen. Zo sporen we efficiënt mensen met verhoogde risico’s op en worden geen overbodige onderzoeken ingezet.

Bovendien zijn al onze metingen door de medewerker zelf uit te voeren, dankzij onze unieke checkbox. Als werkgever spaar je daardoor flink wat geld uit. Via de (collectieve) zorgverzekeraar loopt dit voordeel nog verder op.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Op basis van jouw wensen maken wij de kosten snel inzichtelijk in een vrijblijvende offerte, zodat je een duidelijk beeld hebt van de investering die je doet voor jouw PAGO of PMO. Zo maak je een weloverwogen beslissing, zonder verrassingen achteraf.

&niped ontwikkelde samen met gezondheidsfondsen en artsenorganisaties de gezondheidscheck

Relevante diensten

Preventief medisch onderzoek van &niped

Loïs Neugebauer