Vrijblijvende offerte

Voor een gezonde organisatie

Offerte aanvragen
25 februari 2023 1 minuut

Een kijkje in onze checkbox

Behalve een uitgebreide online vragenlijst, biedt de Persoonlijke Gezondheidscheck optioneel verschillende medische tests. Deze worden in onze unieke checkbox thuisgestuurd, waarmee medewerkers de speciaal ontwikkelde tests gemakkelijk zelf kunnen uitvoeren. Zo doen zij het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) gewoon online en thuis, wanneer het uitkomt. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in de checkbox?

Stap 1: voorbereiden

De checkbox bevat duidelijke instructies per onderdeel. Bijvoorbeeld over het verwarmen van de handen om de doorbloeding te bevorderen. Dit maakt het verzamelen van het bloed een stuk makkelijker. De instructie bevat een link en QR-code naar een filmpje over hoe de vingerprik werkt. Ook is er via een link en QR-code een Engelse versie van de instructies beschikbaar.

Stap 2: uitvoeren

De checkbox bevat standaard een vingerprik voor bloedafname en een meetlint om de buikomvang op te meten. In de instructie is duidelijk te zien en lezen hoe de vingerprik moet worden afgenomen.

Aan alles is gedacht; zo bevat de checkbox een buisje om het bloed in op te vangen, een pleister en een extra prikker. Dit kan voor sommigen heftig klinken, maar het gaat slechts om een klein, nauwelijks voelbaar prikje. Optioneel bevat de checkbox ook een urinetest, afhankelijk van de modules die extra bij de gezondheidscheck worden gekozen.De checkbox van de Gezondheidscheck bevat alles wat je nodig hebt om gemakkelijk inzicht te krijgen in jouw bloedwaarden en meer

Stap 3: verzenden

Als alle tests zijn uitgevoerd, is de inhoud van de checkbox klaar voor verzending. Het buisje met bloed (en optioneel urine) wordt in een extra beschermend omhulsel gedaan en kan gewoon in de oorspronkelijke verzenddoos in de reguliere brievenbus worden gedaan. Het pakketje dat wordt verstuurd bevat alleen een code, dus gegevens van de deelnemer blijven beschermd!

Na het versturen van de test ziet de deelnemer binnen 4 werkdagen het resultaat in de persoonlijke gezondheidsomgeving. We kijken naar hun gezondheid als een totaalplaatje: dat betekent dat we alles uit de online vragenlijst samenvoegen met de meetwaarden en dan tot een compleet advies komen. En natuurlijk laten we deelnemers weten wat zij kunnen doen, als dat nodig is, om hun gezondheid te verbeteren.

De checkbox van de Gezondheidscheck is duurzaam verpakt

Mireille Besseling