headerpic_joynme2
logo

JOYN ME is een unieke game om binnen je team te werken aan energie en een goede gezondheid. De game verbindt, wakkert het teamgevoel aan en geeft je tips voor beweging en gezonde voeding tijdens je werkdag. In slechts een paar minuten per dag werk je hier op een speelse wijze aan. Neem bijvoorbeeld na een focus moment een break, waarin je in een videocall met je collega een opdracht doet. Of werk aan jouw persoonlijke doelen. Het toepassen van spelelementen op 'serieuze' onderwerpen is namelijk bewezen effectief in het aansturen van positieve gedragsverandering. Van ‘moeten’ naar ‘willen’ veranderen! 

Persoonlijke journey

Doordat het type opdrachten zich continue aanpast aan

  1. data uit Persoonlijke Gezondheidsrapport (optioneel)
  2. jouw persoonlijk motivatieprofiel
  3. jouw persoonlijke waardering van de opdrachten op de factoren ‘leuk’ en ‘nuttig’ om te doen

Hoe is JOYN ME beveiligd?

Jouw gegevens zijn alleen voor jou inzichtelijk. Niemand anders krijgt je resultaten te zien, als je hier niet zelf toestemming voor geeft. Lees meer over welke gegevens de game verzamelt, hoe deze beschermt zijn en wat jouw rechten zijn in de Privacyverklaring.

afbeelding1
lampje

Doe mee en JOYN US!

Iedereen kan deze tijd wel wat JOYN ME gebruiken. Daarom willen wij je een speciaal aanbod doen. Speel de eerste uitdaging nu voor €1,- per medewerker!

Voor het downloaden van de gratis leaflet kun je onderstaande formulier invullen.

Drie thema-uitdagingen

mindulness

Energie uit mindfulness

Stress gerelateerde problematiek staat bij de meeste bedrijven op nummer één als oorzaak van een lage vitaliteit en productiviteit van de medewerkers. Stress en burn-out zorgen voor veel uitval en verzuim en hebben zo veel invloed op het welzijn van de werknemers en de productiviteit van het bedrijf. Alle reden om hier iets mee te doen dus. Mindfulness en meditatie zijn de enige interventies waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat ze helpen werkstress te verminderen.
exercise

Energie uit beweging

We zijn een zittend volkje. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders meer zitten dan andere Europeanen. Gemiddeld zitten Nederlanders boven de 15 jaar wel zeven uur per dag! We zitten niet alleen veel op het werk naar ook onze vrije tijd brengen we grotendeels zittend door. Televisie, computer, lezen, muziek luisteren, naar de bioscoop, uit eten: we blijven maar zitten.
Steeds meer onderzoek wijst uit dat langdurig stilzitten erg ongezond is. Met deze uitdaging ga je met je bedrijf een ware ‘beweeg-challenge’ aan!
nutrition

Energie uit voeding

De cijfers spreken voor zich. Bijna de helft van de Nederlandse volwassen heeft overgewicht en ruim 8 miljoen Nederlanders hebben een of meer chronische aandoeningen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit komt doordat we verkeerd eten, te weinig bewegen en te veel stress hebben. Maar er is ook goed nieuws: ziekte én overgewicht zijn voor een belangrijk deel te vermijden (of zelfs om te keren) als we andere keuzes zouden maken. Voeding levert niet alleen een wezenlijke bijdrage aan je gezondheid maar ook aan je vitaliteit. Door gezonde voeding krijg je meer energie, slaap je beter, kun je je beter concentreren, heb je een betere weerstand en zit je lekkerder in je vel!
Een samenwerking van: