Helaas, deze aanbieding is verlopen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen.

in samenwerking met

In samenwerking met

 

&niped heeft een missie: een gezonder leven voor iedereen. Om dat te bereiken werken we nauw samen met werkgevers aan vitaliteit en geluk op de werkvloer. Maar die werkvloer is nu veelal thuis. En dat betekent vaak dat je als werkgever minder goed zicht hebt op hoe het echt gaat met al je collega's. Start daarom met de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped en weet echt hoe het met jouw collega's gaat!

1 vragenlijst naar keuze cadeau bij aanmelding in februari 2021

Start 2021 goed met inzicht in jouw team of organisatie. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped krijg je inzicht in de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van jouw team of organisatie. De check van &niped combineert online vragenlijsten met een checkbox die deelnemers thuis in de brievenbus krijgen.

De voordelen van de Persoonlijke Gezondheidscheck

• Volledig thuis uit te voeren (met de unieke checkbox, zie hieronder) en dus coronaproof
• Inzicht in leefstijlfactoren, gedrag- en motivatieprofiel
• Meet cholesterol, bloedsuiker en BMI
• In te zetten als PMO en privacy verzekerd
Vergoeding door vele zorgverzekeraars

 

Start vandaag nog met jouw vitaliteitsbeleid!

Preventief Medisch Onderzoek: de PGC

Onze klanten zijn o.a.

6 stappen voor meer vitaliteit op de werkvloer

Onze aanpak naar een gezonde organisatie bestaat uit 6 concrete stappen die je volgt. Hiermee kun je doelgericht aan de slag voor het beste vitaliteitsresultaat. Deze staan ook beschreven in onze whitepaper 'Integraal gezondheidsbeleid: zo doe je dat!'.

 • Sep 10, 2020

  1. Betrekken van directie en/of management

  Breng de huidige situatie in kaart (met HR analytics) en stel KPI’s vast (met behulp van een solide business case). Om de directie te betrekken bij de opbrengsten van een investering in gezonde medewerkers is het raadzaam om een business case op te stellen.

 • Sep 10, 2020

  2. Draagvlak creëren binnen de organisatie

  Om draagvlak te creeeren is het aan te raden om een koplopergroep te selecteren. Deze koplopergroep gaat eerder met het onderwerp aan de slag en krijgt handvatten om met andere medewerkers in gesprek te gaan hierover.

 • Sep 10, 2020

  3. Doe een nulmeting

  Een nulmeting is een basisvoorwaarde om de juiste preventie of interventies toe te passen. Acteer op de werkelijke cijfers in plaats van assumpties. Door de medewerkers een nulmeting aan te bieden krijgen zij inzicht op persoonlijk niveau hoe ze ervoor staan op het vlak van gezondheid & vitaliteit.

 • Sep 10, 2020

  4. Inzicht en advies op 2 niveaus

  Na de nulmeting ontvangen deelnemers een persoonlijk rapport. Op groepsniveau krijgt de organisatie ook een terugkoppeling. Op basis hiervan kun je gericht aan de slag met het vaststellen van de vervolgacties die hierop aansluiten.

 • Sep 10, 2020

  5. Vervolgstappen vaststellen en verankering binnen de organisatie

  Op basis van het groepsrapport worden vervolgstappen op managementniveau, bij leidinggevenden en bij medewerkers vastgesteld. Zo maak je de meeste impact, maar zorg je ook vooral voor borging binnen jouw organisatie.

 • Sep 10, 2020

  6. Hermeting en verankeren als continu proces

  Door opnieuw te meten krijg je inzicht in de effectiviteit van het beleid. Je blijft op basis van een datagedreven aanpak sturing geven aan de belangrijkste gezondheidsrisco’s binnen de organisatie. Blijf medewerkers stimuleren om actief met het advies aan de slag te gaan. Niet alleen met de interventies, maar ook door als werkgever gezond gedrag te stimuleren.

Bevorder vandaag nog de vitaliteit op de werkvloer

Gezondheid was nog nooit zo belangrijk als nu. In tijden van corona is uitstellen immers geen optie meer. Ga dus direct aan de slag met &niped en geef jouw medewerkers echt iets nuttigs.

Blogs

21 oktober 2021

Minder ziekteverzuim tijdens corona: wat zegt dat eigenlijk?