&Niped-logo-def
Streeklab

Voorkom lange thuisquarantaine van medewerkers door snel te testen

De inzetbaarheid van van jouw medewerkers is enorm belangrijk in de omgang met de impact van het coronavirus. Deze COVID-19 PCR check is afgestemd op de richtlijnen van het RIVM en de GGD en daarmee een betrouwbaar instrument om te bepalen of er sprake is van een besmetting met het coronavirus. 

De voordelen van de COVID-19 PCR test voor bedrijven

De verplichte thuisquarantaine van uw medewerkers kan u als werkgever veel geld kosten. Zeker als zij niet besmet blijken met het COVID-19 virus wilt u mogelijk maken dat zij weer snel aan het werk kunnen. 

 • Snel duidelijkheid: uitslag volgende dag beschikbaar
 • Testen met en zonder klachten mogelijk
 • Uw werknemer krijgt duidelijkheid en persoonlijke adviezen
 • Binnen één dag is de COVID-19 check beschikbaar voor uw organisatie
 • Professionals in de zorg en medewerkers met vitale beroepen kunnen maximaal aan het werk blijven tijdens de coronacrisis

Vanuit de sterke maatschappelijke ambitie om te werken naar een gezonder Nederland, deelt &niped de COVID-19 resultaten anoniem voor onderzoek met GGD-RIVM. 

Betrouwbaarheid

Wij werken voor deze PCR test samen met het Streeklab Haarlem. Dit is een Nederlands, ISO-gecertificeerd labaratorium met apparatuur die hiervoor gevalideerd is. De gebruikte test heeft een CE/IVD certificaat en is gevalideerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie. Bij een PCR-test wordt bekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het COVID-19 virus in de neus- of keelholte zit.

Betrouwbaarheid

Door het laagdrempelig aanbieden van deze checks, hoopt &niped tevens een bijdrage te kunnen leveren in het onderzoek naar verspreiding van het coronavirus.

 •  Nederlands, ISO-gecertificeerd laboratorium met gevalideerde apparatuur.
 •  De PCR test heeft een CE/IVD certificaat en is gevalideerd.
 •  De vragenlijst en de uitkomst wordt uitgevoerd en getoond in het e-healthplatform van &niped.
 •  &niped en haar platform is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd met CE markering.
 •  Data en persoonsgegevens zijn hiermee beschermd en de privacy is gewaarborgd.

Download meer informatie

Krijg meer informatie over de Antistoffen test voor bedrijven

 •  Productinformatie en werkwijze van de &niped Antistoffen test
 •  Meer inzicht in kosten en mogelijkheden voor uw bedrijf
 •  Voor alle bedrijven een passende oplossing, van 1 tot > 2000 medewerkers

Belangrijke informatie

Bij het aanvragen van de COVID-19 check moet u aangeven of u klant bent van Zorg van de Zaak of dat u een andere arbodienst en bedrijfsarts heeft. Wij hebben deze informatie nodig om ervoor te zorgen dat uw medewerker de uitslag van de test op de juiste wijze ontvangt.
Ook het uploaden van het regionale GGD aanmeldformulier is verplicht. Indien uw organisaties meerdere locaties heeft in meerdere regio’s, vragen wij u om de COVID-19 check per regio aan te vragen inclusief het aanmeldformulier van de regionale GGD.

Aanvragen van de COVID-19 check

Als werkgever kunt u uw organisatie aanmelden via bovenstaande link naar het inschrijfformulier van Zorg van de Zaak. Daarna ontvangt de opgegeven contactpersoon van uw organisatie direct een digitale link naar de online screening. Als u voor meerdere regio’s een aanvraag heeft ingediend, ontvangt de contactpersoon per regio een link. Via deze link kunnen uw werknemers starten met de online screening van de COVID-19 check. Na afloop van de online screening, ontvangt de werknemer direct een uitslag met een persoonlijk advies. Indien uw werknemer in een risicocategorie valt, verwijst de arts de werknemer door voor een test bij de GGD. De GGD neemt dan contact op met de werknemer en nodigt hem/haar uit voor een test bij de regionale GGD teststraat.

Liever telefonisch contact?

Onze adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze COVID-19 gerelateerde onderzoeken.

COVID-19 check &niped-2