19 June 2018 1 minuut

Nieuwe samenwerking tussen de Persoonlijke Gezondheidscheck en MyDailyLifestyle

21/06/2018 – Wij zijn verheugd met een nieuwe samenwerking met MyDailyLifestyle. Dit is een team van specialisten in leefstijl, gezondheid en vitaliteit. Door middel van coaching motiveren en activeren ze medewerkers tot het naleven van een gezonde leefstijl.

Angela Champness, oprichter van MyDailyLifestyle over de samenwerking:

‘”MyDailyLifestyle levert Werkwaarde op. Werkwaarde is de optelsom van: gezondere medewerkers, betere prestaties en minder kosten. Om meer Werkwaarde voor onze cliënten te creëren, zijn we in onze zoektocht naar een betrouwbare partner om samen te werken voor PMO’s (Preventief Medisch Onderzoek). Wij zijn uitgekomen bij de Persoonlijke Gezondheidscheck omdat wij vinden dat de innovatieve en bewezen effectieve aanpak van de Persoonlijks Gezondheidsheidcheck zeer past bij MyDailyLifestyle en onze cliënten.”

Annabel Splinter, relatiemanager bij de Persoonlijke Gezondheidscheck:

“Wij zijn blij dat MyDailyLifestyle in de zoektocht naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van een PMO bij ons is uitgekomen. Wij vinden dat MyDailyLifestyle bewezen effectief coacht, en verwijzen hun klanten die bij ons een PMO afnemen dan ook graag terug voor passende interventies. Zoveel mogelijk zelf als het kan, alleen met professionele hulp als het moet. Doorverwijzen doen wij vrijblijvend op basis van de richtlijnen. Zo behouden wij onze onafhankelijke aard, maar kunnen we samen een nog completer programma aanbieden aan de klanten van MyDailyLifestyle.”

Mireille Besseling