Word onze nieuwe Junior Product Specialist

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor gezondheid? Sluit je dan aan bij ons &niped team en help mee aan een gezonder Nederland! Meer dan 450.000 Nederlanders gebruiken al ons e-Health platform, de Persoonlijke Gezondheidscheck – en dat worden er nog veel meer!

 

Waarom wij jou nodig hebben

Als Junior Product Specialist vervul je een cruciale rol in ons productteam. Samen bouwen we aan een nóg beter e-health platform. Jij zorgt ervoor dat onze medische content en adviezen altijd actueel zijn en bijdragen aan het bevorderen van gezond gedrag.

 

Wat ga je doen?

E-health marktexpert: Houd ontwikkelingen bij op het gebied van richtlijnen, meetinstrumenten en e-health toepassingen.

Producten optimaliseren: Verwerk productverbeteringen en -aanpassingen in onze algoritmes, richtlijnen, vragenlijsten en rapportages. Je test uiteraard of alles naar behoren werkt.

Samenwerken: Werk nauw samen met onze productowner, data-analist en developers om jaarlijks duizenden mensen inzicht te geven in hun gezondheid met onze health check. Samen bouwen we aan een gezonder Nederland! 🌱

 

Jouw profiel

  • – Passie voor gezondheid en technologie.
  • – Gestructureerd, gedetailleerd en leergierig.
  • – Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
  • – Proactief in communicatie en werkhouding.
  • – Gedreven professional met WO-denkniveau en minimaal 2 à 3 jaar werkervaring
  • – Affiniteit met techniek en logisch denken. Nieuwe softwaresystemen leer jij snel kennen. Ervaring met softwaretesten is een pré.
  • – Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal te hebben en makkelijk in het Engels te kunnen communiceren. Een vereiste voor deze rol.
  • – Beschikbaar voor 28-32 uur per week.

 

Zoeken wij elkaar?

Zoek je een functie waarin jouw passie voor de medische sector — denk aan geneeskunde, gezondheidswetenschappen of bewegingswetenschappen — tot leven komt en maatschappelijke impact heeft? Durf je nieuwe voorstellen te lanceren en communiceer je moeiteloos met anderen? Dan is deze kans perfect voor jou! Wij zoeken een nauwkeurige, gestructureerde teamspeler, ook wel bekend als een ‘pietje precies’. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Wat bieden we jou?

  • Inspirerende werkplek: Een prettige en informele werksfeer in Amsterdam Sloterdijk. En als je dat wilt, kun je voor een deel vanuit huis werken.
  • 💰 Marktconform salaris: Salarisindicatie: €2800-€3200 per maand (op fulltime basis), passend bij jouw kennis en ervaring.
  • 🗓️ Flexibele werkweek: Jij bepaalt grotendeels hoe je je werkweek inricht, zodat jij je optimaal kunt focussen. Minimaal 2 dagen in de week ontmoeten wij elkaar op kantoor. Wij geloven dat die verbinding ervoor zorgt dat we samen nog sneller onze ambities gaan realiseren.
  • 🌱 Ruimte voor groei: Wij geloven in jouw ontwikkeling en bieden je alle ruimte om je vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen.
  • 💚 Aandacht voor vitaliteit: Jouw welzijn staat bij ons voorop. We besteden veel aandacht aan de vitaliteit van jou en ons team.

Ben jij klaar om samen met een gedreven, jong en hecht team heel Nederland gezonder te maken? Échte impact maken en schitteren in een rol die het verschil maakt voor zowel onze klanten als deelnemers?

Solliciteer

Mail jouw CV & motivatiebrief vóór 31 oktober naar werken@niped.nl o.v.v. Junior Product Specialist. Heb je vragen over de vacature? Stuur ons gerust een e-mail.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.